Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Geniet in alle rust.

Uw badkamer is d plaats om heerlijk te relaxen. Languit onderuit in een lekker warm bad, ogen gesloten, ontspannend muziekje op de achtergrond,.
Brengt uw badkamer u volledig tot rust? Zo zou het alleszins moeten zijn, maar dat kan alleen als u tevreden bent over elk detail. Nieuwbad is de uitgelezen partner voor de renovatie van uw badkamer in Mechelen.
Volledige badkamerrenovatie in Mechelen.

Zijn de tegels in uw badkamer nog van grootmoeders tijd? Heeft u altijd al zon moderne inloopdouche gewild? Of is het gewoon tijd voor een volledig nieuwe badkamer? Met onze jarenlange ervaring en vakkennis maken wij van uw oude badkamer een modern pareltje waarin u elke dag zal genieten.
Klaar in 10 dagen.

Houdt u van een vakman waar u voor 100% op kan rekenen? Onze specialisten werken stipt en houden zich altijd aan de gemaakte afspraken, dat is een belofte! Voor de renovatie van uw badkamer in Mechelen kiest u best voor Nieuwbad. Zo geniet u binnen tien dagen van een nieuwe badkamer.
10 jaar garantie.

De kwaliteit van uw badkamerrenovatie dragen wij hoog in het vaandel. Het is het resultaat van onze jarenlang expertise. Om dat te bewijzen geven Nieuwbad u tien jaar garantie op de waterdichtheid, de tegels en alle uitgevoerde werken. Comfort en kwaliteit met een zekerheid!
Persoonlijke opvolging.

De zaakvoerders van Nieuwbad volgen uw project dagelijks op. Zo kan u terecht bij n aanspreekpunt en kunnen wij snel en flexibel te werk gaan. Het is bovendien uw garantie op een perfect eindresultaat.

Bad

Droomt u al lang van een nieuw bad waarin u volledig tot rust kan komen? Nieuwbad is d specialist in badkamerrenovatie. Vertel ons wat u wenst en wij zorgen voor het gedroomde resultaat.

Douche

Tijd om uw oude douchebak te vervangen door een moderne inloopdouche? Nieuwbad zorgt voor een kwalitatief resultaat waar u nog jaren van geniet.

Totaalrenovatie

Een mooi gerenoveerde badkamer is de opperste vorm van ontspanning. Gun uzelf het genot en comfort van een luxe badkamer. Nieuwbad denkt met u mee en tovert uw oude badkamer om in een heus relaxatieoord.
Specialiteiten

Uw badkamerrenovatie in Mechelen: Geniet van elk detail!

Uw badkamer is d plaats om te relaxen. Beeld het u in: languit onderuit in een lekker warm bad, ogen gesloten, ontspannend muziekje op de achtergrond,. Is er iets heerlijker?
Brengt uw badkamer u volledig tot rust? Zo zou het alleszins moeten zijn, maar dat kan alleen als u tevreden bent over elk detail.
Is uw badkamer toe aan een grondige renovatie? Nieuwbad is de uitgelezen partner voor de renovatie van uw badkamer in Mechelen.

Wij maken van uw oude badkamer een persoonlijk paradijs waarin u kan genieten van alle details.Volledige badkamerrenovatie in Mechelen

Zijn de tegels in uw badkamer nog van grootmoeders tijd? Heeft u altijd al zon moderne inloopdouche gewild? Of is het gewoon tijd voor een volledig nieuwe badkamer? Nieuwbad is de totaalspecialist voor uw badkamerrenovatie in Mechelen.

Met onze jarenlange ervaring en vakkennis maken wij van uw oude badkamer een modern pareltje waarin u elke dag zal genieten, precies zoals u het wilt. Wij luisteren naar uw wensen, denken mee met u en geven u handige tips bij het kiezen van de juiste toestellen, het juiste bad en de perfecte douche.

En tijdens de renovatiewerken kan u op beide oren slapen, want wij regelen alles van begin tot einde: afbraakwerken, elektriciteitswerken, sanitaire installaties, zorgvuldige afwerking met tegel- en schilderwerken, plaatsing van bad, douche, toilet, kranen, tot zelfs de ventilatie en de verlichting.

Ook voor unieke badkamermeubels, op maat gemaakt van u en uw nieuwe badkamer, kan u bij Nieuwbad terecht.


Uw badkamerrenovatie in Mechelen: genieten binnen 10 dagen!


Houdt u van een vakman waar u voor 100% op kan rekenen? Wij ook! Wij werken stipt en houden ons altijd aan de gemaakte afspraken, dat is een belofte!
Nieuwbad zorgt ervoor dat de renovatie van uw badkamer in Mechelen klaar is in 10 dagen. Zo blijft de hinder beperkt en geniet u snel van de badkamer van uw dromen.

Nieuwbad is d totaalspecialist die zorgt voor uw badkamerrenovatie in Mechelen. Vraag snel uw offerte aan. Dan komen wij bij u langs voor een persoonlijke offerte op maat.
© 2012-2017 Nieuwbad - badkamerrenovaties
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Nieuwbad - badkamerrenovaties
Eksterdreef 9
2970 Schilde
Tel.: +32 486349756
GSM: +32 475915740
Contacteer ons